Måndagslistan 8 April – Veckans fokus, mantra, inspiration och vision

Tack snälla ni för alla glada hejarrop efter det här inlägget. 
Det har varit lite av en uppförsbacke att komma tillbaka karriärsmässigt efter barn. Svårast har det varit med tiden och energin. Jag vill ju helst umgås så mycket jag bara kan med Ace. Men samtidigt vill jag ju ha min karriär.
Det kostar ungefär lika mycket att ha ett barn på förskolan i en vecka i London som det gör i en månad i Stockholm. Så det har inte varit vettigt att lägga mer tid på bloggen än vad den drar in pengar. Varje timma nu kostar mig både tid borta från Ace, men även skattade pengar. Jag kan liksom inte gå back på att blogga.
Så jag har gjort vad jag har kunnat på den tiden jag har haft. Och även om det har känts nästintill hopplöst ibland så är jag så glad att jag fortsatte nu.
Modellandet har rullat igång långsamt igen och nu känns det verkligen som att jag börjar komma in i mina gamla spår igen. Jag har både hoppat upp till ”30s board” och haft det svårt med min mage. Men samma där, jag är så glad att jag höll ut och kämpade på.
Här kommer veckans fokus, mantra, inspiration och vision.
 
Veckans mantra – ”Det här är kul”. Jag har så mycket skoj på gång och massor som händer den här veckan. När jag tittar på mitt schema så känner jag mig lite stressad. Men då måste jag påminna mig själv om att det här är precis vad jag vill och att det kommer att bli jättekul.
Veckans affirmation – ”Allt jag drömmer om slår in”. Just nu är det verkligen så, jag känner att bågen har spänts, jag har dragits tillbaka och nu skjuts jag framåt med full fart igen. Coolt nog är det både modellandet och bloggen precis samtidigt. Jag vill fortsätta att drömma stort och rida på den här vågen.

Veckans mål – Att i helgen kunna titta tillbaka och känna att jag är sjukt nöjd med mina prestationer inom alla de olika områdena. Jag är lite av en jonglör just nu och modelljobb konkurrerar med tiden för bloggen. Så målet är att känna att jag hann med.

Veckans dröm – Jag drömmer om att bo nära havet. Jag är en vattenmänniska. Stränder med varmt hav är där jag mår som bäst. Jag behöver inte ligga i solen och steka som vissa, bara höra vågorna och kunna hoppa i och ta ett dopp varje dag. Vatten lugnar mitt sinne på ett sätt som inget annat kan.

Veckans vision – Jag sitter på Allbright (eller liknande) och knapprar på min laptop med en kopp kaffe bredvid mig. Ace är i skolan och hans lillasyster eller bror är för förskolan. Det finns en definitiv linje mellan där jobbet slutar och familjetiden börjar. Jag känner mig inspirerad och har en bra balans i livet. Det är vad jag jobbar mot.

Veckans fokus – Veckans fokus är jobb. Garth är tillbaka och kommer att kunna ta lite ledigt under veckan. Så jag gasar på när jag har chancen.

Veckans händelse – Jag kan inte välja, antingen modelljobbet på fredag som jag är väldigt spänd inför. Eller så är det något jag gjorde i dag – floating. Supercoolt, jag tänkte att det skulle få sitt eget inlägg i morgon.

Lärdom från förra veckan – Jag skulle typ kunna vara ensamstående. Inte för att jag skulle vilja, men det är skönt att veta att jag kan klara mig själv om Garth är borta en längre tid.

Veckans vardagslyx – Floatingen i dag var verkligen vardagslyx. Jag fick en lite annan upplevelse än vad jag trodde, men mer om det i morgon.

Veckans Inspiration – Det här TED talket om att stå upp för sig själv tycker jag är himla vettigt.

Gör så här nu. Kopiera den här texten och ta bort mina svar. Voila så har du din egen måndagslista. Det är sjukt nyttigt att skriva ner veckans fokus, mantra, inspiration och vision.

Foto – Ida Zander. Kjol – Mango (på rea), solglasögon – Asos, body – Asos. (annonslänkar)

The post Måndagslistan 8 April – Veckans fokus, mantra, inspiration och vision appeared first on Tess Montgomery.

from Tess Montgomery http://bit.ly/2I6YrPi
via liknande sidor som bodycontact

0 thoughts on “Måndagslistan 8 April – Veckans fokus, mantra, inspiration och vision”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *