Stilflört just nu – En oversize kostym


Stilflört just nu; En oversize kostym - Tess Montgomery

Ni känner mig som en pastellälskande klännings-tjej. Men på senaste har jag överraskat mig själv med att fastna för både en och annan oversize kostym. Gärna med ränder eller rutor och alltid med sneakers.

Det är det perfekta sättet att vara upp och nedklädd på samma gång. Skönt, avslappnat och funkar till det mesta.

Som mitt Maj-köp funderar jag på att investera i en riktigt snygg oversize kostym. Kanske i linne, om jag pallar med att den skrynklar lätt. Jag tycker att stryka är det tråkigaste som finns i hela världen. Jag försöker verkligen alltid att undvika att köpa saker som jag måste stryka. Men för rätt kostym kanske jag ska göra ett undantag.

Jag bär helst en t-shirt eller ett linne till, men det är även galets snyggt till en polotröja. Antingen en tjockare på vintern, eller en armlös när det är lite varmare ute. Det funkar om kavajen är lite oversize och har rum för tjockare plagg under.

Jag är förresten nästan helt och hållet en mocktail-tjej för tillfället. Jag är lite trött på alkohol, inte för att jag dricker ofta. Men det känns bara så himla onödigt när man lika gärna kan beställa en mocktail som är lika god och dessutom billigare. Jag skrev mer om hur jag ser på alkohol i det här inlägget. 

Kanske har min dragning till power-kostymer att göra med att jag känner mig riktigt power själv just nu. Jag har bokat jobb för två av världens ledande märken inom sina respektive områden den här veckan. En inom lyx-sektorn och den andra inom skönhet och makeup. Märken jag har drömt om att jobba med.

Den här helgen ska jag fira genom att sänka kraven på mig själv och bara njuta av att jag har haft en riktig toppenvecka.

Vad säger ni, en oversize kostym i Maj? Ja eller nej?

Foto – Ida Zander. Ni kan hitta min oversize kostym här – kavaj, byxor (annonslänkar)

Stilflört just nu; En oversize kostym - Tess Montgomery

The post Stilflört just nu – En oversize kostym appeared first on Tess Montgomery.

from Tess Montgomery http://bit.ly/2DcZp8v
via liknande sidor som bodycontact

0 thoughts on “Stilflört just nu – En oversize kostym”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *